10.30.2018

«ПРАНГЛІМІНЕ – 2019»

НАЦІОНАЛЬНИЙ ЧЕМПІОНАТ «ПРАНГЛІМІНЕ – 2019» З УСНОГО РАХУНКУ
Прангліміне – змагання з усного математичного рахунку в режимі онлайн, що проводяться на освітньому сайті Міксіке http://miksike.net.ua. Участь у змаганнях та користування сайтом Міксіке безкоштовна.
Для участі в чемпіонаті необхідно бути зареєстрованим на сайті. Турнір проводиться по таких вікових категоріях: 1-3 класи, 4-6 класи, дівчата 7-11 класи, хлопці 7-11 класи, дорослі. Правила участі викладені у додатку.
Змагання турніру пройдуть у три етапи відповідно до графіка:
І етап   – Статичний триатлон 1           03 жовтня – 31 жовтня 2018 року;
ІІ етап  – Статичний триатлон 2           01 листопада – 22 листопада 2018 року;
ІІІ етап - Статичний триатлон 2           23 листопада – 23 грудня 2018 року.
Правила участі в І етапі Національного чемпіонату Прангліміне
 Для успішної участі в змаганнях важливо ознайомитись з правилами участі на сторінці Пранглімінe http://miksike.net.ua/#pranglimine/rules.
 Перш ніж приступити до змагань, перевірте, будь ласка, інформацію про область, район та назву навчального закладу у вашому обліковому записі (після авторизації перейдіть у закладку «Мої налаштування»). Збережіть ці зміни.
 Після участі в І етапі змінити дані неможливо.
 За 20 хвилин потрібно опрацювати всі три етапи поля, кожний учасник має лише ОДНУ СПРОБУ.
 Під час змагань у всіх трьох етапах використовуйте лише одне «ім’я користувача», інакше дані про результати різних етапів не потраплять до таблиці.
 Рекомендуємо перед початком змагань пройти тренування на відповідній сторінці (Прангліміне/Тренування/Статичний триатлон І).
Учасник може взяти участь у трьох або принаймні в двох етапах.
Переможці визначаються за двома кращими результатами з трьох можливих.
 Поле для змагань міститься у розділі Прангліміне/Змагання/Назва майданчика: «І етап Рівненська обл.»
 УВАГА! Не потрібно натискати Завершення, поки не закінчиться час для виконання завдань у триборстві, навіть якщо учень не може порахувати. Якщо він натисне Завершення, то результат може бути з нулями.
 Краще спочатку виконати всі три завдання, а якщо залишиться час, можна покращити результат там, де є можливість. Інколи діти починають покращувати всі результати в одному виді, тому їм не вистачає часу на інші.
 Триборство триває 20 хвилин. За цей час можна повторити деякі види завдань, в яких дитина прагне покращити свій результат.
 НУЛI у змаганні Прангліміне!
 Якщо у Вас була проблема з’єднання інтернету і Ви або учень отримав нулі за свої спроби у змаганні, то можна анулювати результати і пройти тестування заново. Для цього напишіть листа на адресу: milla@miksike.ee із заголовком листа «Нулі» та повідомте:
1)        з якої Ви області;
2)        Ваш логін;
3)        результат на даний момент.
Ми дамо Вам ще спробу, але тільки в тому випадку, якщо є один або кілька нулів в результаті.
Ми – за чесні змагання!
Шановні учасники! Дуже просимо Вас використовувати тільки чесні прийоми змагань. Через некоректну поведінку учасника буде дискваліфіковано!
БАЖАЄМО ВСІМ ГАРНИХ РЕЗУЛЬТАТІВ!

Немає коментарів:

Дописати коментар